Over

Beste lezer, ik ben Els, van opleiding interieurarchitecte en beroepsmatig momenteel voornamelijk actief in het bouwen van websites, zoals deze. In de voorbije jaren maakte ik meerdere ontwerpen voor mezelf, vrienden en familie. Het ontwerpen en dan vooral in 3D is gewoon fantastisch en dat wil ik graag blijven doen. Verder blijft alles rond ver/bouwen en inrichten me eindeloos boeien.

Het bouwen, verbouwen en inrichten van een woning is voor de ene een toffe bezigheid, voor de andere een noodzakelijk kwaad … maar we zijn er bijna allemaal mee bezig of bezig geweest. Je vindt ontelbare geweldige sites om informatie en inspiratie op te doen maar deze site heeft niets gelijkaardigs te bieden. Je vindt hier geen technische of praktische informatie of interieuradvies, wel enkel en alleen een voorstel voor een mogelijke indeling van je woonst. Als dat al goed zit, is er nog veel werk aan de winkel maar dat is de essentie. Je kan een huis bouwen of verbouwen dat technisch en ecologisch perfect aan de huidige normen voldoet, er dan ook nog eens super uitziet maar waar je na een tijdje moet vaststellen dat er toch wel berging ontbreekt, waar bepaalde ruimte misschien beter benut had kunnen worden, waar het toch wel erg somber is op druilerige regendagen, … Misschien kan een extra plan je daar op voorhand wel even over doen nadenken, zelfs al is dat niet het plan van je dromen.

Kijk eens rond op interieur-indeling.be en als ik ook iets voor uw bouwproject kan betekenen, neem dan zeker contact op. Ik wens u in elk geval veel succes met uw bouwplannen!